Vreeswekkende Vikingen

Met vallen en opstaan

Nee, vanzelf zou deze nieuwe expeditie niet van start gaan. Op zaterdag was alles nog peis en vree, maar naarmate de avond viel kwamen er steeds onrustwekkendere berichten. Opeens zou de tocht niet op zondag aanvatten, maar pas op maandag! Zeer problematisch voor onze ridderschare, want die dag hadden ze een hƩƩl belangrijke afspraak in Billund!

Gelukkig kon er een mouw aan gepast worden en bleek er een eerdere afreis mogelijk. Een veel eerdere afreis. Om 7u, een uur dat zelfs voor de meest doorgewinterde vroege vogel toch een beetje te tielijk was. En de calvarie was nog niet ten einde, want niet alleen bleek er een stevige omweg in te zitten, maar bij aankomst was ook de bagage ergens achtergebleven… Er is duidelijk iets of iemand die niet wil dat onze dappere ridders op tocht vertrekken!

Deze snoodaards konden onze dapperen gelukkig niet van hun doel afbrengen, want op maandagochtend, klokslag tien uur stonden ze aan de poorten van het Lego Land. Hier was al weken naar uitgekeken, want hier kwamen van heinde en verre ridders, jonkvrouwen, ninja’s, piraten, soldaten en poolreizigers samen om de stand der dingen eens grondig te bespreken.

Wat daar besproken werd blijft een goedbewaard geheim. Maar er is een beslissing genomen en het doel van de tocht is helder. Op naar het oosten voor nieuwe avonturen!

Een gedachte over “Met vallen en opstaan

  • Annemie Vandamme

    Geniet van jullie tocht riddertjes! We lezen graag mee over jullie avonturenšŸ˜€

    Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *