Extra

Aan het hof in Parijs

De ontknoping van de pauselijke missie van de riddertjes afgelopen zomer was ook het Franse hof niet ontgaan. Niet alleen had de ridderschaar de Franse troepen aan de Middellandse Zee op schalkse wijze ontweken door dwars door de Alpen te trekken, maar ook de strijd aan de pauselijke vertrekken in Avignon was groot nieuws aan de Europese hoven. De Franse koning besloot daarop om het zwaard van schouder te veranderen en de riddertjes uit te nodigen op audiëntie in Parijs. Over de inhoud van dit gesprek kunnen we helaas nog niets prijs geven, maar de riddertjes tonen jullie graag wel de Franse hoofdstad aan de hand van 12 iconische plekken.

1. Notre-Dame

2. Conciergerie

3. Sacré-Coeur

4. Basilique Saint-Denis

5. Arc de Triomphe

6. Jardin du Luxembourg

7. Île de la Cité

8. Tour Eiffel

9. Pont Alexandre III

10. Palais de Louvre

11. Pont Neuf

12. Quai de la Seine

 

2 gedachten over “Aan het hof in Parijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *